Små Sarah Bernhard kager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Kransekagebunde:
Sukker og æggehvide røres godt sammen og står i ca. 15 minutter, til sukkeret begynder at opløses. Dette arbejdes langsomt ind i marcipanen lidt ad gangen. (Hvis nødvendigt tilsættes lidt ekstra æggehvide, dette afhænger af hvidens størrelse). Kransekagemassen sprøjtes ud på bagepapirm med en stjernetylle og bages med en ekstra plade under ved 190 grader C i ca. 5 minutter (kun lige til de er gyldne) og afkøles. Sarah Bernhard creme: Piskefløde og Arabica (Arabicabønner foretrækkes, da dette giver det bedste resultat til Sarah Bernhard cremen) koges op og trækker ca. 15 minutter (gerne længere). Herefter varmes fløden lidt op igen, bønnerne sigtes fra, og moccafløden hældes forsigtigt over den hakkede chokolade, til den danner en emulsion, og chokoladen er smeltet. Herefter afkøles cremen. Helst til næste dag. Den kolde Sarah Bernhard creme sprøjtes i små toppe oven på den kolde kransekagebund og vendes i revet god, mørk chokolade. |
|
Opskriften er vist 28172 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn. - 2012-11-11 18:31:08 Sarah er vist gået galt i byen. Hun står under"Hvide bønner" som "Små Sarah Bernard kager". kirsten - 2005-01-01 01:01:01 den simple udgave: sæt et god teskefuld på en alm. makron, der er dyppet med et par dråber portvin. anonym - 2005-01-01 01:01:01 antal?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne