Sarah Bernard kager (Sabanare)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Flormelis og æggehvider piskes helt stive, (skal kunne vende skålen på hovedet), derefter tilsættes mandlerne.
Nu skal der laves små klatter på en bageplade (m/ teske) og de skal bages v/ 150 grader C ind til de er lysebrune. (I kan prøve at tage en kage af pladen og hvis bunden sidder fast skal de have lidt mere). Når de er bagt skal de køles af. De kan evt. kommes i fryseren (eller udenfor hvis det er frostvejr). Efter ca. 30 minutter eller længere tid i fryseren kommer I cremen på. Creme: Smørret skal kun være blødt, det skal ikke smeltes, det hele skal blandes sammen. Så kommer I godt tykt lag oven på hver enkelt kage. Der efter skal kagerne straks i fryseren i ca. 30 minutter. Derefter skal hver enkelt kage pensles (eller dyppes) med smeltet chokolade. Tips: Kagerne skal opbevares i fryseren. Men de behøves ikke at tø op før de skal spises! De bliver nemlig aldrig helt frosne hvis man kan sige det sådan. Hvis man skal lave en større portion så kan man kun røre/piske dobbelt opskrift ad gangen, ellers bliver æggehviderne i bunden af skålen aldrig stive nok. Der er 3 ting der afgør om disse kager lykkes: 1. stive æggehvider 2. at de er bagt godt nok 3. at de bliver kølet godt nok af ind i mellem krem og dækning af chokoladen. |
|
Opskriften er vist 50227 gange,
og udskrevet 1176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth og Julie :) - 2011-10-08 13:07:19 Vi har lige givet den bedømmelsen 10 mega mange gange, fordi den er så god!! :D Elisabeth og Julie :) - 2011-06-14 15:37:58 Øhm, må jeg sige noget, Bettina? De her kager er fantastiske! Bettina 1965 - 2011-05-25 17:56:34 jeg synes ikke de her Sarah Bernard kager er specielt gode. I de " rigtige " kager, bruger man markroner og der er da rigtig god mørk chokolade i. Cremen er bestemt ikke med smør. De rigtige kager skal jo slet ikke bages, men bare stivne i køleskabet. De her er ikke gode :-( Elisabeth og Julie :) - 2011-05-21 13:57:32 Hej, Sarah Bernard er det lækreste i verden!! :D Seriøst, jeg kunne græde over hvis du aldrig har smagt det. Det bedste man kan spise i hele verden :D. Man kan endda høre engle i baggrunden der synger "haaaaaaaaalleluja!" i baggrunden, når man tager en bid! :D 10 stjerner, helt klart!!! Hvis man kunne give mere, ville jeg give en million!! :D CB - 2010-04-04 19:34:18 "sabanare" der er da grænser for uvidenhed! BS - 2008-10-14 11:04:43 anbefales at bruge past. æggeblomme til cremen Gjertrud - 2006-12-13 10:43:58 et er mulig å ha mørk rom el. cognac i cremen...nam! ps: antall.....mange! anni - 2005-01-01 01:01:01 der mangler oplysning om antal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne