Svampepaneret Limousine Tykstegsbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne brunes af i fedtstof på en pande.
Svampene ristes i olie. Fløden hældes ved og koges ind til det halve. Panaden afkøles og rasp røres i. Blandingen smøres oven på bøffen, som steges færdig i ovnen ved ca. 200°C i 4-5 minutter. Lad bøfferne hvile minimum 10 minutter efter stegning. Pommes Anna: Smørret smeltes og kartofler, løg og salt vendes i. En folie cocotteform smøres og blandingen presses hårdt ned i. Formen stilles i en 200°C varm ovn og bages i 20-30 minutter til kartoflerne er møre. Mild Dijonsky: Skalotteløg, porrer, gulerødder, hvidløg og sennepsfrø ristes i olie. Dijon sennep tilsættes sammen med hønsefonden og suppen koges ind til 1/4. Fløde og smør piskes i saucen umiddelbart inden servering. |
|
Opskriften er vist 18864 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne