Oliven tapanade

Oliven tapanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.sorte oliven uden sten
2 ansjosfileter
2 tsk.kapers
1 bdt.basilikum
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Bland ingredienserne og hak den hele fint, vend det tilsidst i olie. og det er klar til godt stykke brød.





karakterer:
Opskriften er vist 51227 gange,
og udskrevet 1034 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu