Sauce Tartare

Sauce Tartare, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.Maynnaise
1 Finthakket løg
 Salt
8 Hårkogte æggeblommer
50 g.Purløg
 Peber
 
Opskrift:
Mayonnaisen smages til med salt og peber, tilsættes de hakkede hårkogte æggeblommer, samt hakket blancherede løg. Til sidst skåret purløg. Det foretrækkes at bruge en hjemmelavet mayonnaise. Kan bruges til fx. panerede filetter og grillet kød.





karakterer:
Opskriften er vist 17169 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu