Sauce Tartare
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Mayonnaisen smages til med salt og peber, tilsættes de hakkede hårkogte æggeblommer, samt hakket blancherede løg. Til sidst skåret purløg. Det foretrækkes at bruge en hjemmelavet mayonnaise. Kan bruges til fx. panerede filetter og grillet kød.
|
|
Opskriften er vist 17206 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne