Tatarsovs

Tatarsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Tatarsovs, billede 4 Tatarsovs, billede 1 Tatarsovs, billede 2 Tatarsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
1.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 spsk. Worcestershire sauce
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Start med at koge ægget hårdkogt og lad det køle af.

Pil og hak ægget, purløg og kapers.

Bland mayonnaisen, piskefløde, sennep,worcestershire sauce, æg, purløg og kapers grundigt sammen.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Tips:

Server til grillstegt kød, fisk og skaldyr eller friturestegte retter.





karakterer:
Opskriften er vist 32209 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5293 (1260 kcal)
KJ pr. Pers. 1323 (315 kcal)
Vægt ialt 259 gram
Vægt pr. Pers. 64 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2039 KJ (485 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 52.4 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu