Borsj suppe på oksespidsbryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Kogning af spidsbryst:
Oksespidsbrystet dækkes af koldt vand i en rummelig gryde og sættes over ved svag varme. når det begynder at koge skummes fedt og uklarheder fra med en øse. Salt tilsættes, og suppen skummes igen. Herefter tilsættes et løg og krydderier. Oksespidsbrystet koger i ca. 3 timer indtil det er mørt. Spidsbrystet tages op, og suppen sies gennem i en fin sigte. Smag på suppen og lad den evt. koge ind, så den bliver kraftigere i smagen. Tilberedning af grøntsager: Snit alle grøntsagerne i strimler så fint, at de kan ligge i en spiseske. Skær bacon i små terninger og svits dem på en pande, tilsæt de snittede grøntsager og tomatpure. Tilsæt så 1 liter suppe og tern af kogt spidsbryst (skær fedtet fra). Kog suppen i 5 min og kom herefter æbleeddike i og smag til med salt og peber. Servering: Suppen serveres rygende varm. Når dem kommes i tallerkenen, hælder hver enkelt en smule syrnet fløde, eller creme fraiche i så den ligger flot hvidt i suppen. Server groft brød til. |
|
Opskriften er vist 20350 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-25 08:19:51 Lidt peberrod i fraiches gør underværker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne