Blommechutney

Blommechutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.rensede blommer i kvarte
1 appelsin i små tern
100 g.skalotteløg i små tern
 Frisk ingefær - som 2 valnødder i små tern
2-3 røde chilifrugter i små tern
250 g.rosiner
400 g.rørsukker
1 Kanelstang
½ Vaniljestang
2 tsk.hele korianderfrø
1 tsk.hele peberkorn
 tsk.salt
5 dl.æbleeddike
 
Opskrift:
Bland alle ingredienser - undtagen eddiken - i en gryde og lad det trække 6 timer eller gerne natten over, inden det koges. Tilsæt eddiken og bring det hele i kog. Kog for svag varme uden låg i et par timer til chutneyen er ensartet tyk og blank. Hæld den på skoldede glas. Chutney kan holde sig op til et år ved mørk og kølig opbevaring.





karakterer:
Opskriften er vist 27630 gange,
og udskrevet 769 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har udeladt korianderfrø og passet på med chilifrugten, den kan være temmelig stærk. Den er meget krydret og rigtig, rigtig god.