Kanel blomme chutney
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Stenene fjernes fra blommerne, som deles. Melatinen blandes med 2 spsk. sukker. Sukker, vand, kanel koges op. Blommerne tilsættes sammen med melatin-sukker- blandingen. Koges igennem i ca. 1 min og tages til side. Skold sylteglassene, og hæld blomme-kanel-chutney i. Stilles koldt i to dage, hvorefter chutneyen er klar til at blive serveret til bla. vildt og kalvekød.
|
|
Opskriften er vist 15956 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-02-08 17:05:30 Den er utrolig god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne