Kartoffelpandekage (tjekkisk) Også kaldet Cmunda eller Bramborák

Kartoffelpandekage (tjekkisk) Også kaldet Cmunda eller Bramborák, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 rå kartofler
1 æg
2-3 fedpresset hvidløg
4 spsk.hvedemel
 friskkværn. peberkorn (sorte)
 purløg eller persille
 
Opskrift:
Riv kartoflerne på et grønsagsjern. Tilsæt resten af ingredienserne. Bland det i en håndmixer eller med håndkraft. Varm olien og bag IKKE for store pandekager af dejen. Sundhedsgrad: minus 100 - på grund af al den olie, dejen suger til sig).

Server kartoffelpandekagerne meget varme. Drikkevarer: ØL, ØL og atter Øl. (Bond fra Carlsberg anbefales eller PilsnerUrquell er ikke det værste man kan få til disse pandekager).





karakterer:
Opskriften er vist 28411 gange,
og udskrevet 806 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (60 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-02-05 17:26:03
Vi har altid tilsat bacon i tern.. Smager rigtig godt. Kommer selv fra tjekkiet

  -   2012-02-06 11:24:20
Skal bruge den til en opgave i skolen :D så den er gode

  -   2010-06-12 20:20:22
Husk merian -Majoranka heder det på tjekkisk...en meget vigtig del af bramborak...

  -   2009-10-06 09:43:16
Som at være på ferie igen i prag :-) Men Drik nu en tjekkisk pilsner til(urquell er en af de bedre valg).

  -   2008-01-29 17:35:00
det smager bare så godt!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også blande revet løg i.

  -   2005-01-01 01:01:01
også godt til gløg

  -   2005-01-01 01:01:01
i love Tjekkiet

  -   2005-01-01 01:01:01
bare totalt go`

  -   2005-01-01 01:01:01
De er rigtig gode blandt andet til Hakkebøffer med spejlæg