Kartoffelpandekage (tjekkisk) Også kaldet Cmunda eller Bramborák
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tjekkiet Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartoflerne på et grønsagsjern. Tilsæt resten af ingredienserne. Bland det i en håndmixer eller med håndkraft.
Varm olien og bag IKKE for store pandekager af dejen.
Sundhedsgrad: minus 100 - på grund af al den olie, dejen suger til sig).
Server kartoffelpandekagerne meget varme. Drikkevarer: ØL, ØL og atter Øl. (Bond fra Carlsberg anbefales eller PilsnerUrquell er ikke det værste man kan få til disse pandekager). |
|
Opskriften er vist 28443 gange,
og udskrevet 806 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Zuzi Christensen - 2020-02-05 17:26:03 Vi har altid tilsat bacon i tern.. Smager rigtig godt. Kommer selv fra tjekkiet anonym - 2012-02-06 11:24:20 Skal bruge den til en opgave i skolen :D så den er gode Jana - 2010-06-12 20:20:22 Husk merian -Majoranka heder det på tjekkisk...en meget vigtig del af bramborak... Allan - 2009-10-06 09:43:16 Som at være på ferie igen i prag :-) Men Drik nu en tjekkisk pilsner til(urquell er en af de bedre valg). mig - 2008-01-29 17:35:00 det smager bare så godt!! Bukkeballe - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også blande revet løg i. ranski - 2005-01-01 01:01:01 også godt til gløg R.S.J - 2005-01-01 01:01:01 i love Tjekkiet jline - 2005-01-01 01:01:01 bare totalt go` Irene - 2005-01-01 01:01:01 De er rigtig gode blandt andet til Hakkebøffer med spejlæg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne