Tournedos af hakket strudsekød
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Indsendt : |
|
|
Start med at lave en god kraftig tomatsauce:
Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpure, timian og peber. Lad det småsnurrer under låg et kvarters tid, gerne mere. Smag til med salt. Form det hakkede strudskød til bøffer og vikkel en skive bacon eller to om hver. Drys med salt og peber og steg dem på en pande eller grill. Steg det, som du vil stege en almindelig hakkebøf. Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved. Tilbehør: Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller godt brød. Hvis du syntes der skal en grøntsag til, så er friske bønner eller broccoli at foretrække. |
|
Opskriften er vist 7023 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne