Strudse-steg med rødvinssauce

Strudse-steg med rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.strudsesteg
2 dl.rødvin
5 dl.hønsebouillon
 madkulør
 fedtstof til bruning
½ dl.portvin
 mel-jævning (maizena)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
500 g.champignon
250 g.frisk spinat
 salt
 peber
2 pærer i både
 olie til bruning
 kartofler (evt. nye)
 
Opskrift:
Brun kødet på alle sider i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin. Koges ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden.

Tilsæt bouillon og kog under låg ca. 30 minutter til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til.

Tag kødet op og lad den hvile indpakket i alufolie, mens retten gøres færdig.

Skum skyen for fedt, jævn med meljævning og farv med madkulør. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Skær champignoner i skiver. Udkærn pærer og skær dem i både. Rens spinaten og giv den et opkog i saltet vand.
Dryp af i en sigte. Brun champignoner i olie på panden.

Lad pærerne stege med et par minutter. Vend til sidst spinaten i og Smag til med salt og peber.

Skær stegen i skiver og server den med sauce, tilbehør og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 6650 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu