Strudse-steg med rødvinssauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet på alle sider i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin
og portvin. Koges ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden.
Tilsæt bouillon og kog under låg ca. 30 minutter til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til. Tag kødet op og lad den hvile indpakket i alufolie, mens retten gøres færdig. Skum skyen for fedt, jævn med meljævning og farv med madkulør. Smag til med salt og peber. Tilbehør: Skær champignoner i skiver. Udkærn pærer og skær dem i både. Rens spinaten og giv den et opkog i saltet vand. Dryp af i en sigte. Brun champignoner i olie på panden. Lad pærerne stege med et par minutter. Vend til sidst spinaten i og Smag til med salt og peber. Skær stegen i skiver og server den med sauce, tilbehør og kartofler. |
|
Opskriften er vist 6650 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne