Strudse-steg med bigarde- sauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : |
|
|
Skræl citrus-frugterne og fjern den hvide hinde. Skær skallen i supertynde strimler og giv dem et opkog i vand. Skyl med koldt vand og dryp af i sigte. Pil og hak løget fint. Brun kødet på begge sider i fedtstof i en gryde.
Tag kødet op og rør løg og sukker i. Lad det karamellisere. Tilsæt hvidvin og lad det koge ned til det halve. Tilsæt bouillon, saften fra appelsinen og den halve citron. Læg kødet tilbage i gryden og kog under log i ca. 10 minutter på hver side, til kødet er rosa. Tag kødet op og hold det varmt. Jævn med maizena til en tynd sauce. Tilsæt appelsin/cirtron -strimler og smag til med salt og peber og evt. appelsinlikør. Skær kødet i tynde strimler og læg dem taglagt på et fad. Hæld lidt sauce over og pynt med bønner, halve appelsinskiver og lidt brøndkarse. Server resten ad saucen og råstegte kartoffelbåde til. |
|
Opskriften er vist 5512 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne