Strudsekarbonader 02
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Indsendt : Red : |
|
|
Struds hakkes med skalotteløg, blade af frisk timian og 1/3 hvid brødkrumme, røres med lidt fløde, 13%. Vendes i rasp, og steges i olie el. smør på en pande.
Sauce: Strudsesky, lidt mel, piskefløde, rosmarin, enebær og salvie koges og sigtes. Tilsættes lidt hakket pickles. |
|
Opskriften er vist 5420 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne