Strudse-Bobotie
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Indsendt : Red : |
|
|
Brun strudsekødet i en gryde med smør. Rør godt rundt i kødet under bruningen, så det bliver let og smuldrende.
Tilsæt salt og peber efter smag og kog kødet et par minutter med væden. Snit de pillede løg i terninger, udkern de skrællede æbler og skær dem i små terninger, flæk og udkern druerne (eller skyl rosinerne). Sauter løgene et par minutter i smørret/olien tilsat Karry. Kom æbleterningerne i og sauter dem med et øjeblik. Bland druerne i, og smag blandingen til med citronsaft og Mango Chutney. Tilsæt halvdelen af mandler/Peanuts. Udblød franskbrødet i mælken/fløden, rør æggene i, og smag til med salt og peber. Fyld nu strudsekødet, løg-frugtblandingen og franskbrødsfarsen skiftevis i et velsmurt ovnfast fad. Begynd med strudsekødet og slut med franskbrødsfarsen. Drys resten af mandlerne/Peanuts ovenpå. Ønskes retten mere krydret, kan der drysses lidt Karry og stikkes lidt Mango Chutney ind mellem lagene. Bobotien sættes i en forvarmet oven ved ca. 200 grader C i godt 30 minutter, til den er let gylden på overfladen. Serveringsforslag: Giv salat til - af fint snittet Iceberg, sammen med flækkede udkernede druer i en mild olie/citrondressing. Server ligeledes miniflutes med hvidløgssmør. |
|
Opskriften er vist 4872 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne