Hjemmelavet skinkesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dressing:
Mayoannaise og creme fraiche røres sammen med fintrevet løg og klippet purløg. Smages til med sennep, salt og peber. Skinkepålæg skæres først i strimler og så i tern, kogte skinketern eller skinkestrimler efter smag kan også bruges. Skinken vendes i dressingen og er klar til servering. |
|
Opskriften er vist 26570 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2022-04-14 10:19:56 @GOLFPETIT Nej! GOLFPETIT - 2022-03-06 10:04:11 Kan denne ret fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne