Nem grønkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Indsendt : Red : |
|
|
Grønkålen hakkes fint, løgene skæres i terninger. grøntsagerne svitses i en gryde i margarinen. Bouillonen tilsættes. Kartoflerne rives groft og tilsættes sammen med merian og tomatpuré. Suppen småkoger under låg ca. 3/4 time. Smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 46726 gange,
og udskrevet 1073 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Kjell - 2017-01-04 15:35:21 Kunne ikke drømme om at bruge margarine i min madlavning, bruger smør Conny Larsen - 2009-02-07 23:51:11 Den bedste grønkålssuppe jeg nogensinde har fået, var den hvor gulerødder, porrer, evt. suppevisk, kartofler i mindre stykker, var kogt sammen med et stykke hamburryg i ca. 3 kvarter, og uden alle de forskellige ting som tomatpure/chilli eller lignende, for så smager det ikke længere af grønkålssuppen fra "gamle dage", og burde kaldes noget andet. anonym - 2007-10-17 21:08:14 Luise - Man kan med fordel blende kål og løg, således at kartoflerne bliver det eneste der giver lidt struktur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne