Chokolademus

Chokolademus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 helekogte pærer (evt. konserves)
100 g.overtrækschokolade
15 g.mandelsplitter
4 helemandler (flækkes)
1.5-2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Overtrækschokoladen smeltes i vandbad. Mandlerne svitses på tør pande til de er gyldne. De halve pærer duppes og tørres godt med køkkenrulle. Pærerne overtrækkes med chokolade - halve mandler sættes på som ører, mens mandelsplitter gør det ud for øjne og hale.

Servering:
Anrettes på tallerken med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 19299 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu