Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker, tør dem og vend dem i mel.
Skræl hvidløgene og skær dem i skiver.
Brun kylling og hvidløg under omrøring i olivenolie. Hæld sherryen over og lad det simre i 10 minutter. Tag panden af varmen, læg låg på, og lad det stå i 15 minutter. Varm det hurtigt igen, krydr med salt og peber. Pynt med citronbåde. Hertil et glas vin, eller hvad med et glas sherry når flasken nu alligevel er fremme. |
|
Opskriften er vist 167028 gange,
og udskrevet 4629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2012-03-15 14:07:24 Hos mig sidder mel og hvidløg fast på panden - hvad gør jeg forkert?? anonym - 2011-10-26 23:18:22 Kan man lave det dagen før og servere koldt med salat til?? Kamilla - 2009-06-11 12:36:50 Vi kunne også rigtig godt lide det. Dejligt nemt at lave. Julie og Frederikke - 2006-12-11 10:27:13 Meget godt, det er det bedste vi nogensinde har smagt anonym - 2005-01-01 01:01:01 den er mega go |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne