Pistaciekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Pistaciemasse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt pistaciemassen og pisk igen. Kom æggeblommerne i en af gangen, pisk imellem hver. Kom den revne appelsinskal i.
De hakkede nødder og chokolade, mel og bagepulver blandes og tilsættes skiftevis med appelsinsaften. Æggehviderne piskes stive og foldes i dejen. Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 60 min. Når kagen er kold, pensles den med smeltet chokolade og pyntes med pistacie- eller valnødder. |
|
Opskriften er vist 104039 gange,
og udskrevet 1895 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2020-10-05 13:02:13 Kan kagen fryses? Joan - 2019-05-18 17:29:24 Den smager ganske enkelt FANTASTISK! 😄 Louise Petersen - 2016-02-07 21:05:58 Hvor stor er formen ? Maja - 2012-08-28 11:28:16 Varmluft eller over-/undervarme? Hanne - 2011-06-06 13:49:02 mums en lækker kage. Synes kagen smager bedst når chokoladen er størknet. vil helt klart lave den igen. anonym - 2009-07-17 18:17:03 Prøv at søge opskriften på 'pistaciemasse' herinde, og lav kagen med den. GUF! Henriette - 2008-11-26 09:02:04 Er kagen børnevenlig??? Katrine - 2008-09-04 16:53:01 Muffinsforme fyldes helt til kanten. 2 tsk bagepulver. 170 gr, i 20 - 25 min. hasselnød i stedet for valnød. I stedet for appelsinsaft: 1 lille dl. smoothie fra Netto: banan/mango/appelsin Min. 100 g mørk chokolade. Heidi - 2008-01-15 18:25:00 pistaciemasse kan købes i supermarkedet - det er en færdig råmasse lige som kransekagemasse - Odense marcipan laver det cristy - 2005-01-01 01:01:01 god kage! mette - 2005-01-01 01:01:01 ja hvad er det maria - 2005-01-01 01:01:01 hvad er pistaciemasse? Kim Johnsen - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god kage! Men put´ noget ekstra pistacie-masse i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne