Ris og kyllingsalat

Ris og kyllingsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 spsk.smør/margariner
2.5 dl.ris
1 tsk.gurkemeje
1 lillegrillet kylling/ eller en halv stor
8-10 skiversalami
1 storrød peber
1 lille pakke ærter
5 dl.vand
1 tsk.salt
0.5 dl.olivenolie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.chilipulver
2 spsk.vineddike
 
Opskrift:
Hak løget, kom det på panden, uden det bliver brunt. Tilsæt ris og gurkemeje, Hæld derefter 1/2 l vand på. Tilsæt salt og kog i 20 min. under låg. Bland ingredienserne til dressingen sammen. Bland dressingen i risen og afkøles og lægges på fad. Derpå lægges kylling, salamiskiver, strimlet peber og ærter. Pynt evt. toppen med strimlet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 19383 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu