Ris og kyllingsalat
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget, kom det på panden, uden det bliver brunt. Tilsæt ris og gurkemeje, Hæld derefter 1/2 l vand på. Tilsæt salt og kog i 20 min. under låg. Bland ingredienserne til dressingen sammen. Bland dressingen i risen og afkøles og lægges på fad. Derpå lægges kylling, salamiskiver, strimlet peber og ærter. Pynt evt. toppen med strimlet salat.
|
|
Opskriften er vist 19437 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne