Tortillias
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt olie og vand og arbejd det sammen til en smidig dej.
Del dejen i 15 stykker og form hver del til en rund bolle. Rul hver bolle ud til en tynd plade, 15 cm i diameter. Opvarm en stegepande. Bag hver tortillia på en tør pande til de har fået farve, ca 2 min på hver side. Under bagningen dannes der luftbobler i tortilliaen. Tryk disse bobler ned med et rent viskestykke. Læg de bagte tortillias oven på hinanden og pak dem i et viskestykke, så de holder sig varme og bløde. |
|
Opskriften er vist 25536 gange,
og udskrevet 704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (34 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2007-03-12 19:07:16 fuldstændig enig. kunne ikke få så mange ud af den dej. Jesper - 2005-01-01 01:01:01 fin opskrift, jeg syntes bare det er svært at få 15 tortillias ud af den portion stig - 2005-01-01 01:01:01 jeg er glad for jeres tortillias |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne