Sigtebrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i fadet med lidt af den kolde mælk. Bland fedtstoffet med resten af mælken og lun blandingen. Hæld den over gæren.
Tilsæt salt og melet, lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen; den skal være ret fast. Stil den til hævning 35-40 minuitter til ca. dobbelt størrelse. Slå derefter dejen i fadet, tag den ud på bordet og ælt den godt igennem. Form den til et brød. Læg det på en smurt eller meldrysset plade, snit eller klip brødet 6-7 steder på tværs og stil det til efterhævning 35-40 minutter. Smør brødet med varmt vand et par gange under og efter bagning. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter |
|
Opskriften er vist 56396 gange,
og udskrevet 1259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne