Italiensk flute
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hæld den ½ L iskolde vand i en skål. Tilsæt halvdelen af melet (som en tyk pandekagedej) og pisk godt ca 5 min. Tilsæt gær og salt og pisk yderligere. Skift over til dejkroge og tilsæt det resterende mel. Rør godt, ca 5-8 min. Gerne med enkelte hvil. Stilles til hævning 5-6 timer i køleskabet.
Tages meget forsigtigt ud af skålen og deles forsigtigt i 3 stykker, der blidt formes. Brug gerne lidt mel så det ikke klistre sammen. Efter hæver 10-20 min. Bages i 8 min ved 275 grader og 20 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 42738 gange,
og udskrevet 1050 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer tino - 2013-02-03 12:00:39 tilsatte trøffel olie i dejen giver en super lækker smag, Sofie - 2012-01-05 18:29:59 Kan man erstatte noget af hvedemelet med durummel? Henrik - 2010-08-28 00:58:30 Denne opskrift har jeg brugt flere år. Det bliver supergodt med rette luftighed. Helt enig med Henriette. Jeg giver den også en stribe olivenolie med lidt smag ovenpå. Er smagen hvidløgssalt og oregano - så er alle 3 brød hurtig væk. Anna - 2009-01-06 11:32:32 Nogle der ved hvor meget brød der bliver ud af denne potion? Henriette - 2008-11-28 09:46:20 de var super lækre, jeg nød hver en bid, det var himmelsk!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne