Flutes 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i det lunkne vand. Mel og salt tilsættes. Dejen æltes godt og stilles til hævning i ca 30 minutter.
Derefter æltes dejen igennem og formes til 4 flute, der efterhæver på en smurt plade eller bagepapir i 15 minutter. Rids flutene og pensel dem med sammenpisket æg eller vand og bag dem i ved 230 grader C. alm. ovn i 15 minutter. Tips: hvis du pensler dine flutes 2 gange under bagningen, gør du skorpen ekstra sprød. |
|
Opskriften er vist 487425 gange,
og udskrevet 18003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (220 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2020-11-29 07:35:54 Mega lækre flutes. Pensler dem med æg og drysser forskellige krydderier på , min familie og venner syndes de er mega gode harly - 2017-03-20 17:30:27 en dampovn giver en hel del ekstra og efterhævning i en halv time, det sidste Camilla May - 2017-03-05 06:40:48 Jeg brugte 150g speltmel, 150g rugmel, 150g grahamsmel, 150g fuldkorns hvedemel og 50g hvedemel også kom jeg to gulerødder i. De blev vildt lækre og nøj hvor de dog mættede godt anonym - 2016-10-20 20:33:31 Jeg byttede 150 g hvedemel ud med Speltmel samt ved bagningen pendlede jeg flutene for hver 5. minut. Super gode flute Annika Hansen - 2016-04-04 17:05:11 Dejlig nemt at gå til! Kan måske tilføje hvidløgs smør!! Jeg elsker Hvidløg!!! charlotte - 2016-03-08 13:41:55 Måske er det min ovn, men synes godt de kan tåle 4-5 min mere. Prøv at komme lidt hvidløgspulver i. Det smager super godt Filip - 2016-02-15 17:29:55 Problem med Flutes Jeg har lavet er det sammme som stå på Ingredienser og overskreft. Min flute er ikke så styk, hvorfor ? Min flutes er huden er hård men ind i flute er okej. anonym - 2015-08-26 20:20:16 de bliver ikke lige så store som på biledet men de er gode:-) Mailla - 2015-01-08 17:14:06 De er super men brugte 50 g mindre mel:) Anonym - 2014-08-23 11:27:51 Dejen er meget tynd, der er vist alt for lidt mel i denne opskrift. Janni - 2014-06-23 16:18:57 Kan de fryses? anonym - 2014-05-16 11:10:39 Nemmest flutes ever! Jeg lavede 2 alm og 2 med tilsat timian og pyntet med græskar-kerner, gæt hvilke der "røg" først :-) Betina - 2014-03-17 21:00:07 Jeg skal lave mad til 25 mennesker - er det nok med de fire brød, som opskriften giver? Synes, det virker som for lidt... Rigmor - 2013-12-02 11:21:18 Drys lidt groft salt eller rosmarin på. Det giver lige det sidste pift. Diana - 2013-10-18 16:25:35 Utrolig gode, og super nemme at lave. de er et stort hit her hjemme! louise,Hellerup - 2013-03-02 13:11:46 Det er en god opskrift jeg lavede 4 forskellige variationer. 1: med rosmarin. 2: frisk basilikum og halve cherytomater. 3: oregano 4: frisk timian De smagte rigitg godt i skulle ta´at prøve dem!!! anonym - 2012-09-04 16:53:04 Jeg tilsatte revet ost i og ovenpå med sesamfrø mums det blev godt Susanne Jeremiassen, Gram - 2012-07-04 13:32:50 De er rigtig gode, har så prøvet at putte reven ost og hakket hvidløg i, og det gør dem lettere svampede. Og de går som varmt brød. sanne - 2012-03-18 13:09:46 Prøv at komme et bæger Garlan hvidløgsost i dejen og pensl æg og revet ost, -det er bare MUMS !!! Pernille og Mette - 2011-09-09 13:16:19 Vi eer to skønne piger som har prøvet mange opskrifter, men den her slår dem alle:) anonym - 2011-07-20 19:11:59 Der kan med fordel blandes walnødder i og så laves til brød der kan skæres af. Dagen efter er de suverænt gode at riste med kold smør på. Casper, Kolding - 2011-07-10 14:22:10 Super lækre flutes, let at lave. Klart 10 / 10 stjerner. Bare lige et godt tip: brug lidt mere salt end der står på opskrifen! Tigerlilli - 2011-06-09 21:54:37 Jeg kommer et glas med rød pesto i dejen inden jeg kommer mel i, det giver en flot farve og dejlig smag er et stort hit i hele familien. PGA. fedtet i pestoen skal der lidt mere mel i. jette - 2011-02-19 09:42:14 det er en nem og god flutes Michelle - 2010-12-07 10:50:05 ''i loves these flutes they taste as bit hard but it was nothing for my gangsta mouth'' I LMFAO! Mig - 2010-12-06 17:51:31 Rigtig nemme, ser ikke ud af meget når man ser på dejen, men efter hævning er de en hel tilpas størrelse. 8 herfra. Lene M - 2010-11-29 13:17:50 Kom er par fed knuste hvidløg i. Dryssede med salt og peber. Super lækre...... Sandie - 2010-10-21 16:53:43 Super lækre - jeg brugte masser af græskarkerner i og det var rigtig lækkert :-) kagermesteren - 2010-10-21 15:04:28 meget næm at lave giv 4-5 snit i toppen det gør skorben ekstra sprød anonym - 2010-10-07 15:44:24 Skær mængden af gær ned til 25 gram og lad dejen hæve lidt længere i stedet. Det giver en meget bedre smag. anonym - 2010-08-07 18:09:12 Hvis man gerne vil have en lidt grovere flute, kan man skifte 25% af hvedemelet ud med speltmel, det bliver de absolut ikke ringere af Kit - 2010-06-06 14:55:14 Dejlig nem opskrift. Jeg delte dejen i 12 stk. for at lave portionsflutes. De blev temmelig store. Man kan sagtens dele i 16-20 stk. og så tilpasse bagetiden tilsvarenden. Har ikke bagt dem så meget, så jeg vil prøve at fryse dem nu, og se om de ikke bliver gode, når jeg efterfølgende luner dem i ovne. Stephanie - 2010-03-16 17:20:51 Vil bare lige sige til dem der gerne vil have dem gylden, så sæt oven på varmluft 200grader i 20min :D SÅ blir det bare så perfekte :) Line - 2010-02-27 12:57:03 synes ikke det var den bedste dej at gøre med.. og det smager ik af meget, selvom vi har puttet basillicum i... så det bliver ikke den store karakter herfra christina - 2010-02-18 19:49:36 Virkelig god og nem opskrift :) Elisabeth - 2010-02-17 10:06:44 Super gode og sprøde... opskrift er nem, så den kan varmt anbefales!! Susanne - 2010-02-12 10:29:43 Kanon gode. Kan sagten bruges flere dage. Varmes ved 200 grader. Så er de dejlig sprøde. Vi bruger dem også som hvidløgsflutes. Laver noget stærk hvidløgssmør med persille, smøre det inden i dem og så i ovnen til opvarmning. Rigtig godt:) Esbjergs tøzer! - 2010-01-04 16:24:16 Vildt god og nem opskrift!. Lene Hindsbøl - 2009-10-30 09:10:07 En super nem og hurtig opskrift! Prøv at drysse sesamfrø på brødet efter første pensling med æg, det giver et ekstra "pift" til smagen! Kenneth - 2009-09-28 16:49:17 Super lette at lave og smager rigtig godt!! rikke - 2009-06-26 09:51:35 skal spises på dagen, ellers er de knastørre! Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne