Selleri-remoulade

Selleri-remoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
4 spsk.hvidvinseddike
1 l.vindruekerneolie
1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
200 g.knoldselleri
 
Opskrift:
Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep. Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med cayennepeber. Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 13359 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-02 19:02:25
i frankrig, hvor retten stammer fra, hedder det altsaa ogsaa selleri remoulade

  -   2009-05-14 13:40:52
det kan jo ikke kaldes remoulade det er gul mayonaise med selleri