Selleri-remoulade
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : Red : |
|
|
Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep. Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber. Smag mayonnaisen til med cayennepeber. Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering. |
|
Opskriften er vist 13359 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-02 19:02:25 i frankrig, hvor retten stammer fra, hedder det altsaa ogsaa selleri remoulade anonym - 2009-05-14 13:40:52 det kan jo ikke kaldes remoulade det er gul mayonaise med selleri |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne