Nøddepaneret stegeflæsk
Hovedingrediens : Svinekød - Stegeflæsk Indsendt : Red : |
|
|
Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep. Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber. Smag mayonnaisen til med cayennepeber. Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering. Flæsket paneres først i mel, herefter i sammenpisket hele æg og til sidst i nøddemelet. Flæsket steges i smør og olie i 3-4 min på hver side og krydres med rigeligt salt og peber. Server retten med masser af groft rugbrød, dansk øl og en god snaps. |
|
Opskriften er vist 13260 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne