Nøddepaneret stegeflæsk

Nøddepaneret stegeflæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Stegeflæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.magert stegeflæsk
200 g.nøddemel (forskellige fintblendede nødder)
75 g.hvedemel
3 heleæg
125 g.smør
 vindruekerneolie
 salt
 peber
 
 remoulade:
3 æggeblommer
4 spsk.hvidvinseddike
1 l.vindruekerneolie
1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
200 g.knoldselleri
 
Opskrift:
Grundmayonnaise:
Rør æggeblommerne med salt, eddike og sennep. Rør herefter olien i en tynd stråle i æggeblommerne, samtidig med at der piskes/blendes. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med cayennepeber. Riv sellerien på et rivejern i lange strimler og vend dem i mayonnaisen, så den bindes sammen uden at være fedtet. Lad den hvile en time inden servering.

Flæsket paneres først i mel, herefter i sammenpisket hele æg og til sidst i nøddemelet. Flæsket steges i smør og olie i 3-4 min på hver side og krydres med rigeligt salt og peber.

Server retten med masser af groft rugbrød, dansk øl og en god snaps.





karakterer:
Opskriften er vist 13260 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu