Quiche Lorraine (Bacontærte)
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 162205 gange,
og udskrevet 5173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2024-05-07 19:38:31 Der skal IKKE ost på en Quiche Lorriene anonym - 2018-02-28 12:08:04 super duper lækker kage anonym - 2017-06-22 13:13:20 Køb evt bunde ved AB Mette - 2013-10-24 19:29:38 Hvilken størrelse tærteform skal bruges? sabrine - 2010-08-06 19:49:43 min far har lavet den to gange og jeg elsker den kan varmt anbefalde(staves) ^^ Mie - 2010-06-20 10:13:58 Jeg syntes den er rigtig god. Man kunne godt være i tvivl om den skulle forbages med eller uden fyld. Butterdejen er ikke let at få sprød. Men ellers en rigitg god tærte Stodder B - 2009-04-28 18:51:28 Efter en time i ovnen er ægge og fløde massen stadig flydende. Godt vi bagte grovflutes og hakkede en god salat Per - 2009-01-08 09:04:03 Tærten skulle have noget mere end 5 minutter til sidst, måske fordi vi bagte den i alm. ovn. Klaus - 2005-01-01 01:01:01 Herligt variant til den traditionelle tærte, derlet bliver lidt kedelig i længden. Desuden kan fyldet varieres i det uendelige. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne