Spansk tortilla

Spansk tortilla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 storebagekartofler
2-3 æg
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
De skrællede kartofler rives til tændstikstørrelse og steges ved svag varme i olien, til de er let klæge. Kartoflerne vendes i de sammenpiskede æg til en ensartet masse. Krydres og steges på en teflonpande. Sørg for at glatte massen godt ud. Vend tortillaen, når den er gylden, glat kanten og steg den videre i ovnen, til den er mør og flot gylden.

Tips:

Tortillaen kan tilsættes timian, hvidløg, bacon, Parmaskinke o. m. a. efter behag.





karakterer:
Opskriften er vist 51400 gange,
og udskrevet 962 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-08 15:38:08
Har gode erfaringer med at blande revet løg i og kun vende den én gang på panden.

  -   2005-01-01 01:01:01
super lækker og smagfuld ret .

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal IKKE tilsættes sukker!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
kan ikke være rigtigt med 0,5kg sukker ??

  -   2005-01-01 01:01:01
MIN EGEN OPSKRIFT tilsæt 7 æg og put 2 dl mælk i og drys med 0,5 kg sukker derefter skal den i ovnen i 7 min. pynt med tomater

  -   2005-01-01 01:01:01
Tortillaen skal ikke i ovnen. Den steges færdig på panden og vendes ofte.