Spansk tortilla
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
De skrællede kartofler rives til tændstikstørrelse og steges ved svag varme i olien, til de er let klæge. Kartoflerne vendes i de sammenpiskede æg til en ensartet masse. Krydres og steges på en teflonpande. Sørg for at glatte massen godt ud. Vend tortillaen, når den er gylden, glat kanten og steg den videre i ovnen, til den er mør og flot gylden.
Tips: Tortillaen kan tilsættes timian, hvidløg, bacon, Parmaskinke o. m. a. efter behag. |
|
Opskriften er vist 51481 gange,
og udskrevet 962 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (36 stemmer) |
|
Kommentarer jaba - 2008-04-08 15:38:08 Har gode erfaringer med at blande revet løg i og kun vende den én gang på panden. madvennen - 2005-01-01 01:01:01 super lækker og smagfuld ret . sus - 2005-01-01 01:01:01 Der skal IKKE tilsættes sukker!!! jbjfoto - 2005-01-01 01:01:01 kan ikke være rigtigt med 0,5kg sukker ?? Kokken - 2005-01-01 01:01:01 MIN EGEN OPSKRIFT tilsæt 7 æg og put 2 dl mælk i og drys med 0,5 kg sukker derefter skal den i ovnen i 7 min. pynt med tomater Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Tortillaen skal ikke i ovnen. Den steges færdig på panden og vendes ofte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne