Spanish Omelette

Spanish Omelette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
4 - 6 æg
1 spsk.smør
4 spsk.olivenolie
1 lilleløg, finthakket
1 rød peberfrugt, finthakket
1 grøn peberfrugt, finthakket
1 dl.hakket kyllinge- eller skinkekød
 salt
 peber
 grofthakket persille til at drysse med
 
Opskrift:
Æggene pisket. Tilsæt salt og peber. Opvarm olien på en pande og steg løget i nogle få minutter (gyldent og blødt). Tilsæt peberfrugter. Steges til de er bløde (ca. to minutter).

Tilsæt smør og hæld æggemassen på. Tilsæt kød. Steges indtil den kun er ganske lidt flydende.

Fold omeletten, pynt med persille og server straks.

Tips:

Hvis du ønsker peberfrugterne sprøde, skal de i stedet tilsættes samtidig med æggemassen.

Server med stegte tomater og eventuelt groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 27905 gange,
og udskrevet 697 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager himmelsk