Frenchtoast (Brunch)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mælk og æg.
Skær gerne skorpen af brødet og vend det i blandingen. Steg dem på panden (helst alle på én gang og ikke for hurtigt). Drys med kanelsukker. Serveres med ahorn sirup (der sagtens kan blive varmet lidt inden servering) og evt. frisk frugt/bær. |
|
Opskriften er vist 287638 gange,
og udskrevet 2658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (116 stemmer) |
|
Kommentarer Marie Sif Hansen - 2016-06-24 14:33:33 Smager super godt!! anonym - 2014-10-23 15:46:40 rigtig fed ide jeg plejer at lægge lidt smør i stedet for sirup så sirupen ikke tar alt smagen ;-) Sanne - 2014-09-18 12:02:19 Dem kaldte vi "arme riddere" da jeg var barn :-) anonym - 2014-08-29 09:41:14 Elsker denne opskrift, husk bare at blande det MEGET: Pisker du det ikke nok får du ikke fransk toast, men et stegt brød med hvide pletter af æggehvide og det smager ikke ret godt XD Sidsel - 2013-10-23 11:29:00 Det her er ikke en god opskrift. Jeg kan ikke beskrive hvor ulækkert det bliver hvis man lader brødt stå i blød natten over, det er meningen at brødet skal kunne mærkes og smages og ikke bare en undskyldning for at lave en sød, firkantet omelet?? Hvis arme riddere er som jeg fik dem da jeg var barn som toastbrød drysset med kanelsukker så har french toast absolut ingenting at gøre med arme riddere. I virkeligheden drysses der ikke normalt med kanelsukker. Ikke at sige at det er forket at gøre, men det er helt sikkert ikke bare et andet ord for arme riddere. lup - 2012-01-16 22:12:14 Oprindelsen er ikke Fransk, det er en gammel sydstatsret. Medgivet at der er en stor fransk indflydelse i Sydstaterne, men opskriften findes ikke i Frankrig. Per - 2011-12-13 19:12:20 Toastbrød kan vel også laves glutenfrit? anonym - 2011-12-11 18:01:38 Hvorfor står denne opskrift under gluten fri? Mia - 2011-10-24 11:02:47 Denne opskrift har vi kendt i familien i mange år. Vi spiser dem bare ikke med kanelsukker. Vi bruger salt, eller flormelis og marmelade. Zarzar - 2010-12-01 13:19:35 Har Lige lavet dem her til morgen....nam nam, siger jeg bare super let super opskrift ! den gode smag - 2010-11-24 15:53:41 det smager herre godt elsker det og elsker også ristet brød med spejlæg med salt og peber anonym - 2010-07-08 23:09:11 det smager himmelsk :D anonym - 2010-07-08 11:25:04 mums smager virklig godt med masser af sirup just me - 2009-11-03 15:56:44 super lækker opskrift. har brugt den rigtig mange gange :) anonym - 2009-07-27 11:48:06 Det smager vildt godt hvis man putter lidt revet ost, og skinke på, så skal man bare varme det til osten er smeltet, også nar du skal til at spise det, så bare lige noget bacon på. Uhmm.. .... - 2009-05-25 12:56:34 man kan bruge letmælk og minimælk eller hvilken mælk man nu har i køleskabet Pernille - 2009-05-06 12:20:26 smager godt med lidt muskatnød i lilleviborg - 2009-04-08 23:37:59 det er det vi i dk kender som arme rider ;-) smager rigtig godt Dean - 2005-01-01 01:01:01 Like mum did it back home in California |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne