Blinis med løgrom
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet og mælken. Rør boghvedemel i og lad dejen hæve en halv times tid.
Tilsæt hvedemel, salt, sukker, æggeblommer og smeltet smør og rør til dejen er lind.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Bag dem som små klatkager på en varm pande.
Serveres med dild, cherrytomater, citronbåde og evt. salatblade. Tips: Til Blinis kan der foruden løgrom/stenbiderrogn f.eks. serveres røget eller fersk laks, lakserogn, rejer |
|
Opskriften er vist 49914 gange,
og udskrevet 1801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Raffnsøe - 2011-03-09 16:07:53 Helt fantastisk til stenbidderrogn, rødløg og creme fraiche! Det er min favorit ret - Altså livret, og jeg er kun 12 år!.. :-) Amanda - 2010-02-19 21:50:49 Rigtigt god og supernem opskrift. Smager fantastisk - men der blver MANGE blinis. Jeg lavede til 5 voksne og 3 børn til forret og der var rigeligt (ca. 4 blinis til hver). Hvass - 2005-01-01 01:01:01 løgrom er en almindelig "forvanskning" af løjerogn. Fisken, Alburnus alburnus har særdeles velsmagende rogn, men har ikke noget med løg eller rom at gøre. vh. Haller - 2005-01-01 01:01:01 Suveræn delikatesse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne