Mexicansk farsbrød
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne far peberfrugten, vask den, dup den tør og skær den i små tern. Svits begge dele i en 1 spsk. varm olie til de er møre.
Chorizo kan evt. flåes inden den skæres i fine tern og bland det med det hakkede kød i en skål. Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg-peberfrugtblandingen. Drys majsstivelse og krydderier over og ælt farsen grundigt med hænderne. Form farsen til et aflangt brød. Smør en bradepande med resten af olien, og læg farsbrødet i. Bag det midt i ovnen i en time ved 200 grader C. alm. ovn. 10 min. før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve. Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne. Tips: I stedet for pølsen kan du blande farsen med grønsager, f.eks. svampe, som du først har svitset let. |
|
Opskriften er vist 35124 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-02-10 18:50:06 Farsbrødet smager godt, men er lidt løs i det, vil prøve med noget mere æg og hvedemel næste gang. Avocado kunne bruges til en guacamole og nogle tortila chips til og måske en fyldig salat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne