Trøffelkage med kirsebær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
For en springform på 20 cm i diameter eller en aflang bageform med husholdningsfilm. Stil den til side.
Hæld kirsebærrene i en sigte over en skål og lad dem dryppe af. Gem saften. Hak chokoladen og kom den i en skål over vandbad. Rør smørret i når chokoladen er smeltet.
Flæk vaniljestængerne, skrab kornene ud og kom det hele i en lille gryde sammen med kakao og mælk. Bring det til kogepunktet og tag det fra varmen. Lad det trække til det er køligt. Pisk æggeblommerne stive med sukker i en anden gryde. Varm igen mælken op og hæld den kogende over æggesnapsen. Sæt gryden over varmen og varm forsigtigt op under konstant omrøring med en træske. Tag gryden fra varmen når cremen begynder at tykne. Lad den køle af. Hæld den smeltede chokolade og kirsebærsaften i og rør til massen er ensartet. Lad den køle af og hæld massen lag i lag med kirsebærrene i formen. Stil den i køleskabet i et døgn, tildækket. Tag den ud og skær skiver med en varm kniv. |
|
Opskriften er vist 8818 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne