Skinkeschnitzel med paprikasovs
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vand over til ris og kog dem, mens der laves sovs og schnitzler.
Sovs: Svits løg og peberfrugt på panden, tilsæt mel og rist et øjeblik. Spæd med bouillon og kog godt igennem. Rør creme fraichen i og smag til med salt og peber. Schnitzler: Bland mel, salt og paprika. Vend schnitzlerne i krydderiblandingen og steg dem 3-4 min. på hver side eller til de er møre. Anret evt. på et fad med ris rundt om kødet pyntet med hakket peberfrugt og med sovsen hældt over. Serveres med ris til. |
|
Opskriften er vist 32055 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jamie Møller - 2007-02-04 13:01:37 En fin, simpel opskrift. Hvis sovsen bliver for klistret, tilføj mere vand. All Around kan også anbefales som ingrediens, to tsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne