Mazarinkage med marcipan
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marcipanen rives groft og kommes sammen med de øvrige ingredienser i en røreskål og piskes sammen med elpisker til en jævn men let grynet masse.
Hældes i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. og bages i 40 minutter ved 180 grader alm. ovn på midterste rille. Lad den hvile i formen, før den skæres ud. Når kagen er afkølet drysses den med flormelis. Smager bedst kold. Tips: En mazarinkage er en tæt, svampet og sød kage nærmest konfektagtig. Det er helt korrekt at der ikke skal bagepulver i denne opskrift. Mazarinkage kan også laves i en billigere udgave med mandelessens Se opskriften her |
|
Opskriften er vist 751359 gange,
og udskrevet 17154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne