Rumpsteak med rødvinssauce og grønne bønner
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Indsendt : |
|
|
Kødet krydres med salt og peber og steges med 25 g smør på en pande i ca. 3 min. på hver side. Bøfferne trækkes til side for at trække nogle minutter, så kødsaften ikke render ud.
På samme pande steges champignon og halvdelen af skalotteløgene. Drysses med mel og omrøres. Tilsæt rødvin og bouillon og lad det reducere til det halve. Bønnerne koges i ca. 2 min. og vandet hældes fra. I samme gryde svitses resten af skalotteløgene med bønnerne i smørret. Krydres med salt og peber Retten kan serveres med stegte eller ovnbagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 28887 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne