Græskfarsbrød

Græskfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :
Græskfarsbrød, billede 4 Græskfarsbrød, billede 1 Græskfarsbrød, billede 2 Græskfarsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.løse ris, parboiled
1.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
 
250 g.magert svinefars
250 g.lammefars
1 æg
1 dl.sødmælk
1 tsk.salt
 peber
 
 Fyld:
2 spsk.persille, frisk hakket
1 fedhvidløg
150 g.løg
100 g.fetaost
20 g.smør
 
 salat:
4 dl.yoghurt naturel
1 fedhvidløg
0.5 tsk.salt
 peber
1 agurk i små tern
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låget på og kog risene ved svag varme ca. 12 min. Tag gryden af og lad den stå endnu ca. 12 min.

Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris.

Fyld:
Bland persille, knust hvidløg og hakket løg sammen og smuldre osten heri.

Smør et ovnfast fad og læg heri fars og fyld lagvis så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten midt i ovnen 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Agurkesalat med yoghurt:
Smag yoghurten til med knust hvidløg, salt og peber og vend agurketernene heri. Stil salaten koldt indtil servering.

Tips:

Ved frysning:
Stil det frosne farsbrød i en kold ovn. indstil på 200 grader og bag 1 time og 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 119446 gange,
og udskrevet 2613 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
utrolig god ret , som er egnet til børn såvel som voksne.