Græskfarsbrød
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låget på og kog risene ved svag varme ca. 12 min. Tag gryden af og lad den stå endnu ca. 12 min.
Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris. Fyld: Bland persille, knust hvidløg og hakket løg sammen og smuldre osten heri. Smør et ovnfast fad og læg heri fars og fyld lagvis så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten midt i ovnen 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Agurkesalat med yoghurt: Smag yoghurten til med knust hvidløg, salt og peber og vend agurketernene heri. Stil salaten koldt indtil servering. Tips: Ved frysning: Stil det frosne farsbrød i en kold ovn. indstil på 200 grader og bag 1 time og 20 min. |
|
Opskriften er vist 119427 gange,
og udskrevet 2613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer sniller - 2005-01-01 01:01:01 utrolig god ret , som er egnet til børn såvel som voksne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne