Hyldesnaps - Hylde snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
De modne bær tilsættes vodka.
Filtreres og fortyndes (vejl. 1:1). Det høje vandindhold i bærrene kan sænke alkoholprocenten drastisk. Snapsen egner sig ikke til lagring, men vil ikke tabe smag hurtigt. Har man smagt varm hyldebærsaft, vil man kunne forestille sig, hvorledes denne snaps smager. |
|
Opskriften er vist 24462 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Linda Pedersen - 2018-03-17 13:34:09 Hvor længe skal den trække????? Pernille - 2014-11-11 19:16:31 Hvor lang tid skal den trække? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne