Syltede kvæder
Hovedingrediens : Frugt - Kvæde Indsendt : Red : |
|
|
Kog en lage af vand, lagereddike, sukker og ingefær.
Vask og skræl kvæderne, fjern blomsten og skrab stilken.
Kog kvæderne møre i lagen, prøv med en strikkepind, tag dem sammen med ingefæren op i glas eller krukke, kog lagen ind til den er jævn som tynd sauce, hæld den over kvæderne og luk straks tæt til.
|
|
Opskriften er vist 37610 gange,
og udskrevet 1024 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-10-17 17:27:43 gule pærekvæder kan godt skrælles før de koges. de bliver lidt brune, men det forsvinder når de kommer i lagen (med eddiken) anonym - 2007-10-03 20:13:45 hvordan sylter jeg dem anonym - 2007-10-03 20:12:10 man kan skr.kvæder før de er kogt, men hvad med pærekvæder alice - 2005-01-01 01:01:01 Man kan ikke skrælle kvæder før de er kogt ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne