Mocca Eclairs

Mocca Eclairs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 dl.vand
75 g.margarine
125 g.hvedemel
3 æg
 
 Fyld:
4 dl.piskefløde
2 spsk.pulverkaffe
2 spsk.flormelis
 
 Glasur:
100 g.flormelis
2-3 spsk.stærk kaffe
 
Opskrift:
Kom vand og fedtstof i en gryde og bring det i kog. Kom al melet i på én gang og rør godt sammen til dejen slipper gryden og er blank og ensartet. Tag gryden fra varmen og lad den svale lidt af.

Kom æggene i ét ad gangen og rør godt mellem hvert.

Sprøjt dejen på bageplade (med bagepapir) i 8 cm lange og 3 cm brede stykker.

Bag dem i ca. 25 minutter ved 200 grader. Ovndøren må ikke åbnes det første kvarter af bagetiden (så kan kagerne falde sammen).

Lad kagerne svale, men skær forinden en ridse i siden af hver kage, så dampen kan slippe ud.

Pisk fløden stiv til fyldet og smag den til med flormelis og pulverkaffe. Rør glasuren sammen.

Kom først glasuren på kagerne og fyld dem derefter med mocca-flødeskummet.





karakterer:
Opskriften er vist 19690 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg kender disse kager fra Paris - de smager dejligt!