Mocca Eclairs
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Kom vand og fedtstof i en gryde og bring det i kog. Kom al melet i på én gang og rør godt sammen til dejen slipper gryden og er blank og ensartet. Tag gryden fra varmen og lad den svale lidt af.
Kom æggene i ét ad gangen og rør godt mellem hvert. Sprøjt dejen på bageplade (med bagepapir) i 8 cm lange og 3 cm brede stykker. Bag dem i ca. 25 minutter ved 200 grader. Ovndøren må ikke åbnes det første kvarter af bagetiden (så kan kagerne falde sammen). Lad kagerne svale, men skær forinden en ridse i siden af hver kage, så dampen kan slippe ud. Pisk fløden stiv til fyldet og smag den til med flormelis og pulverkaffe. Rør glasuren sammen. Kom først glasuren på kagerne og fyld dem derefter med mocca-flødeskummet. |
|
Opskriften er vist 19690 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (32 stemmer) |
|
Kommentarer kathrine kristensen, Århus - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kender disse kager fra Paris - de smager dejligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne