Sauce Mornay

Sauce Mornay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.bechamelsauce
2 dl.lys kalvebouillon
200 g.koldt smør
150 g.revet ost
 
 
Opskrift:
Bechamel spædes med kalvebouillon og koges blank, monteres med koldt smør og smages til med reven ost. Mornaysauce anvendes især til kød, grønt og æggeretter. (Det er dog nemmere at købe en lille karton mornaysauce i Føtex.)





karakterer:
Opskriften er vist 12573 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu