Sauce Mornay
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Bechamel spædes med kalvebouillon og koges blank, monteres med koldt smør og smages til med reven ost.
Mornaysauce anvendes især til kød, grønt og æggeretter. (Det er dog nemmere at købe en lille karton mornaysauce i Føtex.)
|
|
Opskriften er vist 12573 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne