Bechamel – Sauce bechamel
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken koges op med løg og krydderier, trækker nogle minutter.
Sigtes og jævnes med smørbolle og koges igennem nogle minutter.
Flødebechamel er bechamel monteret med piskefløde til cremekonsistens eller bechamel fremstillet af fløde 13% i stedet for mælk. |
|
Opskriften er vist 77508 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer GM - 2009-10-20 16:10:33 béchamel, fransk klassisk hvid grundsauce fremstillet ved opbagning (fedtstof og mel) med mælk eller en blanding af bouillon og fløde. Saucen er opkaldt efter Marquis de Béchamel, Ludvig 14.s hushovmester. Den danner grundlag for andre saucer, fx sauce aurore (tomat), sauce mornay (ost) og sauce soubise (løg) Per - 2008-05-15 13:05:35 En melbolle er smør og mel rørt sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne