Sauce Bourguignonne
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Finsnittede skallotter og persille samt champignon sauteres i lidt smør indtil løgene er klare.
Sauteen tilsættes timian, laurbær og rødvin og indkoges til det halve, sigtes og jævnes med beurre manier eller blond roux, monteres med koldt smør og smages til med cayenne og salt.
|
|
Opskriften er vist 12715 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne