Pastasovs med persillerod

Pastasovs med persillerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pastasaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
2 hakkede løg
2 fedknust hvidløg
400 g.groftrevet persillerødder
2 grønne peberfrugter i strimler
250 g.champignon i halve
2 dåserflåede tomater (800 g)
1 tsk.oregano
1 tsk.basilikum
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Varm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg i 2-3 min. til løgene er klare. Tilsæt persillerod, peberfrugt og champignon og svits det hele i 3-4 min. Tilsæt de flåede tomater, oregano og basilikum. Lad retten koge 10-15 min. til grønsagerne er møre. Smag til med salt og peber.

Serveres med Frisk pasta og parmesanost.

Tips:

Variation: Hvis der ønskes kød i retten, kan man svitse 500 g hakket oksekød sammen med løg og hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 26573 gange,
og udskrevet 477 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu