Pastasovs med persillerod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg i 2-3 min. til løgene er klare. Tilsæt persillerod, peberfrugt og champignon og svits det hele i 3-4 min. Tilsæt de flåede tomater, oregano og basilikum. Lad retten koge 10-15 min. til grønsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
Serveres med Frisk pasta og parmesanost. Tips: Variation: Hvis der ønskes kød i retten, kan man svitse 500 g hakket oksekød sammen med løg og hvidløg. |
|
Opskriften er vist 26476 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne