Persillerods-bearnaise
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : Red : |
|
|
grøntsagerne skrælles og skæres i mindre stykker, så de hurtigt gennemkoges. De koges i en gryde med 1 dl vand eller fond. Når grøntsagerne er kogte, blendes de sammen med resten af ingredienserne. Smag til med salt og peber. Hvis du synes saucen er for tyk, så tilsæt lidt ekstra fond.
Kan serveres til alle retter, hvor man ellers vil have brugt almindelig bearnaise. |
|
Opskriften er vist 11275 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne