Varm thai oksekødssalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Læg bøfferne i et dybt porcelæns- eller glasfad.
Marinade: Pisk sojasauce, olie, stødt og frisk koriander, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Hæld marinaden over kødet og stil det til side i minimum 1 time. Læg agurkeskiverne taglagt på et stort fad, dæk til og stil det på køl, til agurkeskiverne skal bruges. Dup bøfferne tørre og gem marinaden til senere. Steg bøfferne under en forvarmet grill 2-3 minutter på hver side eller efter behag. Hæld marinaden i en lille gryde, kog op og lad simre i 3-4 minutter. Skær bøfferne i tynde skiver og anret dem oven på agurkeskiverne. Hæld marinaden over og drys koriander og strimlet, frisk chili over. |
|
Opskriften er vist 17497 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne